Välkommen att boka bord på Nora Stadshotell. Du kan välja mellan á la carte-meny i restaurangen från en klassisk pubmeny i puben. Prova dig fram bland vårt stora utbud av flera sorters öl och whiskey, eller en god drink. Varje dag serverar vi dagens lunch mellan 11.30 och 14.00.

Välkomna att boka bord!

Vi serverar Dagens lunch V. 51
inkl.salladsbuffé dryck, kaffe & kaka.

Veckans Fisk: Friterad Spätta med remouladsås och kokt potatis

Hotellets Cesarsallad med kyckling och bacon

____________________________________________

Måndag

 Högrevsburgare med chilimajonnäs, tomatsallad och rostad  potatis

Tisdag

Stekt kycklingfilé med dragongräddsås, varma grönsaker och stekt potatis                           

Onsdag 

Pulled pork med bbq-sås, coleslaw och friterad potatis

Torsdag

Korvstroganoff med ris

 Fredag

Ost och skinkfylld schnitzel med rödvinssås, sockerärtor och råstekt potatis

Dessert

Veckans vegetariska / Veganska – vänligen fråga personalen –
vi har alltid ett vegetariskt / veganskt val.

Med reservation för ev. ändringar

Tel. 0587- 31 14 35 info@norastadshotell.se

 

Under dessa tider varierar kökets öppettider. Ring gärna och kolla vilka tider som köket är öppet 0587-31 14 35
Varmt välkomna!

Smått & gott

Vitlöksbröd      60:-
serveras med tzatziki

Litet smörrebröd med räkor     95:-
serveras på grovt rågbröd, ägg, sparris, rödlök och majonnäs

Rökt älgstek    130:-
serveras på västerbottengratinerad kantarelltoast och rårörda lingon

Lite mera

Ceasarsallad med kyckling    145:-
På hotellets vid med romansallad, tomat, bacon, lök, dressing, parmesanflakes och krutonger

Lyxräksmörgås   180:-
180 g handskalade räkor på rågkaka med klassiska tillbehör

Kantarelltoast   135:-
gratineras med västerbottenost. Serveras med sallad

Vegetariskt

Halloumiburgare    180:-
med sallad, tomat, saltgurka, rödlök och chilimajonäs

Vegetariskt tzayspett    180:-
med BBQ sås, vitlökscreme och varma grönsaker.

Varmrätter

Fish and chips    180:-
Pankopanerad rödspätta med pommes frites, sallad, tomat, saltgurka, rödlök och husets remoulad.

Hamburgare    180:-
med cheddar, sallad, tomat, saltgurka, rödlök, bacon, pommes frites och chillimajonäs

Halstrad fjällröding    220:-
med hackat ägg, riven pepparrot, räkor och brynt smör. Serveras med varma grönsaker och pressad potatis

Brieostbakad fläskfilé   210:-
med cognacgräddsås, varma grönsaker och Idahopotatis

Oxfilé  290:-
med mustig amaronesås, vitlöks crème, bakad schalottenlök och Idahopotatis

Efterrätter

Vaniljglass    65:-
serveras med vispad grädde och chokladsås alt. kolasås

Äppelkladdkaka   75:-
med kanelsirap, vaniljglass och vispad grädde