Välkommen att boka bord på Nora Stadshotell. Du kan välja mellan á la carte-meny i restaurangen från en klassisk pubmeny i puben. Prova dig fram bland vårt stora utbud av flera sorters öl och whiskey, eller en god drink. Varje dag serverar vi dagens lunch mellan 11.30 och 14.00.

Välkomna att boka bord!

Vi serverar Dagens lunch V. 49
inkl.salladsbuffé dryck, kaffe & kaka.

Veckans Fisk:

 Ugnsbakad torskfilé med gubbröra & kokt potatis   

 Hotellets Cesarsallad

____________________________________________

Måndag

Nötfärsbiff med dijonsenapsås varma grönsaker & ugnstekt potatis

Tisdag

 Raggmunk med stekt fläsk & rårörda lingon                            

Onsdag 

Pastastagratäng med fläskfilé, grönsaker & mozzarella                                                                                             

Torsdag

Friterad kyckling med röd currysås, grönsaker & buljongkokt ris  

Pannkaksbuffé (Till alla lunchgäster)

Fredag

Hotellets lasagne med tomatsallad & kryddig ostcrème    

Dessert: 

 

Veckans vegetariska / Veganska – vänligen fråga personalen –
vi har alltid ett vegetariskt / veganskt val.

 

Med reservation för ev. ändringar

 

Tel. 0587- 31 14 35 info@norastadshotell.se

 

Kvällens meny serveras måndag – lördagar 
Under dessa tider varierar kökets öppettider. Ring gärna och kolla vilka tider som köket är öppet 0587-31 14 35
Varmt välkomna!

Smått & gott

Vitlöksbröd      60:-
serveras med tzatziki

Litet smörrebröd med räkor     95:-
serveras på grovt rågbröd, ägg, sparris, rödlök och majonnäs

Rökt älgstek    130:-
serveras på västerbottengratinerad kantarelltoast och rårörda lingon

Lite mera

Ceasarsallad med kyckling    145:-
På hotellets vid med romansallad, tomat, bacon, lök, dressing, parmesanflakes och krutonger

Lyxräksmörgås   180:-
180 g handskalade räkor på rågkaka med klassiska tillbehör

Kantarelltoast   135:-
gratineras med västerbottenost. Serveras med sallad

Vegetariskt

Halloumiburgare    180:-
med sallad, tomat, saltgurka, rödlök och chilimajonäs

Vegetariskt tzayspett    180:-
med BBQ sås, vitlökscreme och varma grönsaker.

Varmrätter

Fish and chips    180:-
Pankopanerad rödspätta med pommes frites, sallad, tomat, saltgurka, rödlök och husets remoulad.

Hamburgare    180:-
med cheddar, sallad, tomat, saltgurka, rödlök, bacon, pommes frites och chillimajonäs

Halstrad fjällröding    220:-
med hackat ägg, riven pepparrot, räkor och brynt smör. Serveras med varma grönsaker och pressad potatis

Brieostbakad fläskfilé   210:-
med cognacgräddsås, varma grönsaker och Idahopotatis

Oxfilé  290:-
med mustig amaronesås, vitlöks crème, bakad schalottenlök och Idahopotatis

Efterrätter

Vaniljglass    65:-
serveras med vispad grädde och chokladsås alt. kolasås

Äppelkladdkaka   75:-
med kanelsirap, vaniljglass och vispad grädde