Bröllop och fest

Bröllopet är en av livets viktigaste dagar och kräver sin planering. Vi hjälper gärna till! Bröllopsnatten kan med fördel tillbringas i ett superiorrum på Nora Stadshotell, för att göra det extra mysigt kan du köpa till ett paket med mousserande, choklad och frukt.

”Brukligt är att brudparet smiter till rummet utan att berätta för gästerna var natten skall tillbringas. En morgongåva är en gåva som brudgummen ger bruden på morgonen efter bröllopsnatten, vanligtvis ett smycke. Morgongåvan skall enligt seden betinga ett försörjningsvärde eller vara ett redskap som möjliggör försörjning åt bruden, om brudgummen faller ifrån.” Källa: Wikipedia.

Firar ni födelsedag, jubileum eller är det dags för kompisträff eller firmafest? Kanske en klassisk middag med vita linnedukar eller något tema som du själv väljer. I Stora Salen dukar vi gärna upp till fest!

Stora Salen har en kapacitet på 170 sittande gäster med en stor kristallkrona i taket som sprider ett milt ljus. Gästerna kan med fördel bo på hotellet när det är dags att avsluta inpå småtimmarna.

Oavsett anledning vill vi gärna dela glädjen med dig och vara med att göra festen till ett minne för dina gäster. Kontakta oss på telefon 0587-311435 så hjälper vi till med planeringen av ditt bröllop eller din fest!