Om Nora stadshotell

Nora stadshotell har 38 rum med 76 bäddar. Här kan du boka rum! Vissa av dubbelrummen är lämpliga även som familjerum då de är utrustade med bäddsoffa och möjlighet till ännu en extra säng. Hälften av rummen ligger i den gamla byggnaden och resterande ligger i en utbyggnad som uppfördes på 50-talet, där finns även dom lite större familjerummen. Här finns 20 dubbelrum och 18 enkelrum. Vi har också fina paket efter säsong.

Dagens lunch

Vår dagens lunch serveras på buffé. Stor salladsbuffé, dryck, kaffe och kaka ingår i priset. Beställ din matlåda för avhämtning före kl 11.00.

Festvåning i Nora – för bröllop och fest

I hjärtat av hotellet ligger den praktfulla Bergsmanssalen med plats för middagar för upp till 120 personer + 100 personer till om vi öppnar sidosalongerna. Här hålls allt ifrån bröllop till konferenser. I Bergsmanssalen finns vackra takmålningar och en magnifik kristallkrona. Kronan är är tillverkad i Böhmen i mitten av 1800-talet i Maria Teresia-stil, med mer än 300 prismor.

Ljumma sommarkvällar på pubterrassen

På somrarna så öppnar vi vår populära uteservering. Här ute kan man både äta lunch och à la carte eller kanske bara ta en fika och njuta av sommaren.

Puben

I anslutning till hotellets entré ligger våran mysiga pub. Ofta under helger underhåller duktiga trubadurer eller band. Se vår nöjeskalender.

Restaurang och matsal

Hotellets trevliga matsal på bottenvåningen används som både frukost- och lunchmatsal. Här kan vi duka upp till middag för upp till 50 personer. Vill man framåt kvällen avnjuta en finare middag så är vår eleganta och mysiga à la carte matsal det rätta stället. Här kan man i lugn och ro njuta av kökets alla spännande läckerheter. För bordsbokning eller meny ring 0587-311435 eller maila info@norastadshotell.se. Vi ser gärna att sällskap större än 10 personer förbeställer sin mat.

Att göra

Vi hjälper vi gärna till med att göra er vistelse speciell. Kanske ett studiebesök på Götlinska gården eller avsluta dagen med en guidad stadsvandring. Besök gärna turistbyråns hemsida www.visitnora.se och läs gärna på att göra och i vår nöjeskalender.

En del av Best Western

Sedan 2018 är Nora Stadshotell en del av Best Western. Som gäst kan du bli en del av Best Western Rewards. Här nedan hittar du de vanligaste frågorna kring Best Western Rewards programmet. Om du behöver ytterligare hjälp eller har frågor som du inte hittar svar på här nedan ber vi dig att vänligen kontakta Best Western medlemsservice på 020 – 792 752 eller BWR.SERVICE@BESTWESTERN.COM

Vanliga frågor om Best Western Rewards: https://www.bestwestern.se/customer-service/bwr-frequently-asked-questions

Vanliga frågor om Best Western: https://www.bestwestern.se/customer-service/frequently-asked-questions

Välkomna!

Se filmen om Nora stadshotell